EjendomsWatch

Bonava vil opføre 300 boliger i Valby med projektværdi på op til 1 milliard kroner

Bonava kommer med købet af en 21.000 kvm stor grund til at stå for en betydelig del af området ved Grønttorvet i Valby, der over de næste år skal omdannes til et boligområde. (Opdateret)

Vandkunsten og Marianne Levinsen Landskab vandt i 2017 udviklingsplanen for Kulbanekvarteret. | Foto: Visualisering/Vindkunsten og Marianne Levinsen Landskab.

(Artikel opdateret kl. 12.55 med kommentar fra sælger.)

Boligudviklingsselskabet Bonava har købt en grund på 21.000 kvm ved Grønttrovet i Valby. Grunden bliver det første udviklingsprojekt i det område, der kaldes Kulbanekvarteret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier