EjendomsWatch

Colliers: Ejendomsinvestorerne vender sig mod mere sikre investeringer

Jagten på risiko er faldende blandt ejendomsinvestorer, men markedet forventes stadig at stige, lyder analysen fra Colliers i erhvervsmæglerens markedsoptatering for årets første kvartal.

Peter Winther, adm. direktør i Colliers Danmark, forventer mindre risikovillighed, men stadig en vækst i markedet. | Foto: PR

Første kvartal af 2019 er overstået, og starten af året har været præget af en usikkerhed i forhold til væksten i USA og Kina samt en ustabil tysk økonomi. Selvom Danmark ikke i særlig grad har været præget, vil de globale tendenser betyde, at dansk økonomi vil gå ned i tempo, forudser erhvervsmægleren Colliers i sin seneste markedsopdatering for første kvartal.

Uanset de globale usikkerheder øger investorerne fortsat deres målsætninger om at investere yderligere i fast ejendom, men tendensen er, at investorene reducerer risikoen, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier