EjendomsWatch

Colliers-topchef: Risikoviljen er på vej ned hos investorerne

MIPIM 2019: Et mere usikkert ejendomsmarked, der tilmed udfordres af mulig handelskrig og Brexit, påvirker synet på risiko. Men andre typer investorer står klar i kulissen, siger Peter Winther, som EjendomsWatch møder på ejendomsmessen Mipim i Cannes.

Peter Winther, adm. direktør for Colliers International i Danmark. | Foto: PR.

CANNES – Risikovilligheden blandt investorer daler i samme takt som forventningerne til, at markedet tager en mere negativ drejning, stiger.

Det siger Peter Winther, adm. direktør for Colliers International i Danmark, da EjendomsWatch møder ham til en kop kaffe på Colliers-standen på verdens største ejendomsmesse Mipim.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier