EjendomsWatch

Aalborg Havn vil investere et trecifret millionbeløb i ejendomme

Aalborg Havns ejendomsaktiviteter trak op i 2018-regnskabet, siger bestyrelsesformand og borgmester Thomas Kastrup-Larsen til EjendomsWatch. Havnen vil nu fortsætte udviklingen og investere millioner i erhvervsejendomme i 2019.

Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg og bestyrelsesformand for Aalborg Havn. | Foto: Ritzau Scanpix/Søren Schnoor.

Aalborg Havn vil i løbet af 2019 investere 150-200 mio. kr. i erhvervsejendomme i havnens område, siger Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg og bestyrelsesformand for Aalborg Havn, til EjendomsWatch.

Investeringerne kommer i kølvandet på havnens årsregnskab for 2018. Aalborg Havn sluttede året af med en omsætning på omkring 200 mio. kr. og et resultat før skat på 58 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier