EjendomsWatch

Strandvejsboliger til et trecifret millionbeløb får dansk popmusiker som investor

En af Danmarks bedst sælgende popmusikere har kanaliseret en del af sin formue i en større boligudlejningsejendom med over 70 lejemål nord for København. Handlen sker i samarbejde med Thylander Gruppen. (Opdateret)

Kystvejen ved Skovshoved. | Foto: Google.

(Artikel opdateret kl. 14 med yderligere kommentar.)

Fire etageejendomme med i alt 72 boliger lige ud til Øresund ved Skovshoved er solgt i en handel til et trecifret millionbeløb efter at de har været i samme families eje i årtier.

Køber er en fond under Thylander Gruppen, hvori en af investorerne ifølge EjendomsWatchs oplysninger er musikeren Rasmus Seebach og dennes bror Nicolai Seebach.

Stifter af Thylander Gruppen, Lars Thylander, afviser over for EjendomsWatch at røbe identiteten på de investorer, man har som kunder, men den erfarne ejendomsinvestor er kendt for at bistå velstående og offentligt eksponerede personer med formueforvaltning.

"Jeg kan bekræfte, at ejendommen er købt af vores fond TG Partners VI. Lige nu afventer den lejernes forkøbsret efter reglerne om tilbudspligt. Indtil det er afklaret har vi ikke yderligere kommentarer," siger Lars Thylander til EjendomsWatch.

Vurderet til 175 mio. kr.

Ejendommene, der fordeler sig over otte matrikler og er opført i 1960, har en offentlig 2018-vurdering på 175 mio. kr., men er ifølge EjendomsWatchs oplysninger solgt til en pris, der ligger noget højere.

Den største ejendom rummer 30 lejemål mellem 45 og 119 kvm, der i alt løber op i et samlet boligareal på godt 2400 kvm. Dertil kommer tre ejendomme på godt 1900 kvm med hver 14 lejemål på mellem 96 og 222 kvm og en beliggenhed lige ud mod Kystvejen og Skovshoved Havn.

Rasmus Seebachs manager Nicolaj Bundesen har ikke besvaret EjendomsWatchs henvendelser på telefon, sms og mail, men over for dagbladet B.T. bekræfter han, at Rasmus Seebach er passiv investor på handlen.

Sammen med sin bror har den danske popmusiker selskabet Top Notch Invest, der siden efteråret har været medejer af selskabet S & S Ejendomsinvest. Dette selskab foretog sin første investering på samme tidspunkt, da en ejendom på Frederiksberg blev overtaget for en pris af 17 mio. kr.

Familie sælger ud

Over for EjendomsWatch afviser Lasse Søndergaard, der er direktør i S & S Ejendomsinvest, at han er medinvestor i ejendommen på Kystvejen i Skovshoved.

TG Partners VI, der har blandt andre Nordea-Fonden og Knud Højgaards Fond i ejerkredsen, har i 2018 opkøbt to ejendomme i København for 65 og 69 mio. kr., men tilføres altså nu yderligere volumen.

Ejerskabet af ejendommene ligger indtil handlen er gennemført hos tre familiemedlemmer, der i alderen 75 til 82 år er efterkommere efter den entreprenør, der i sin tid opførte boligerne.

Administrator af ejendommen er Roskilde-firmaet Real Administration, der på vegne af sælgerne oplyser, at man ingen kommentarer har til handlen.

Popmusiker – og ejendomsinvestor – Rasmus Seebach. Her ses han ved sin turnépremiere i Dokken i Esbjerg i 2016. Foto: Ritzau Scanpix/Casper Holmenlund Christiansen. | Foto: Ritzau Scanpix/Casper Holmenlund Christiansen.
Popmusiker – og ejendomsinvestor – Rasmus Seebach. Her ses han ved sin turnépremiere i Dokken i Esbjerg i 2016. Foto: Ritzau Scanpix/Casper Holmenlund Christiansen. | Foto: Ritzau Scanpix/Casper Holmenlund Christiansen.

Ny Thylander-topchef: "Det bliver en vanvittig stærk platform vi får"

Thylander i rekordhandel: Sælger for 1,5 mia. kr. med solid gevinst

Thylander køber ni boligblokke for 320 mio. kr. på Vestegnen

Thylander udbygger sin seneste fond med strøgejendom 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier