EjendomsWatch

Kramer: “Man er nødt til at få bygget mindst det, man bygger i øjeblikket, men gerne mere”

Hvis København i fremtiden skal have plads til alle samfundslag, skal der bygges mere, end der bliver gjort i dag. Jens Kramer Mikkelsen, Københavns nok travleste byudvikler i 100 år, siger et endeligt farvel til By & Havn, men han er ikke færdig med byudvikling.

By & Havn-direktør Jens Kramer Mikkelsen fotograferet i Nordhavn i København i 2014, da den gamle frihavn blev åbnet, og det nye Århusgade-kvarter ser dagens lys. | Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen

Hvis boligpriserne i København ikke skal stige så meget, at det kun er den velhavende del af samfundet, der kan bo i den danske hovedstad, skal der skrues op for byggeriet. Det siger Jens Kramer Mikkelsen, adm. direktør og ejer af Kramer Consulting og tidligere direktør for det kommunalt ejede udviklingsselskab By & Havn, til Politiken.

"Hvis vi ikke får bygget flere boliger, vil boligpriserne bare fortsætte med at stige. Man er nødt til at få bygget mindst det, man bygger i øjeblikket, men gerne mere," siger Jens Kramer Mikkelsen til avisen. Han skal i dag, efter 11 år, sige sit endelige farvel til By & Havn ved en afskedsreception, men pension er ikke det næste projekt på dagsordenen, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier