EjendomsWatch

Jeudan løfter indtægter og indtjening

Ejendomsselskabet venter at øge sin indtjening til op mod 700 mio. kr. i år efter et 2018 med fremgang.

Foto: PR / Jeudan

Ejendomsselskabet Jeudan løftede i 2018 selskabets omsætning og resultatet før kurs- og værdireguleringer (EBVAT), mens nettoresultatet efter skat dykkede.

Det fremgår af selskabets regnskab for fjerde kvartal, som er leveret tirsdag eftermiddag.

"Vi er tilfredse med, at 2018 var et år med fremgang. Resultatet er opnået på baggrund af Jeudans langsigtede forretningsstrategi. Strategien har gennem mere end 15 år udgjort grundpillen i vores måde at drive virksomhed på."

"Hver dag gør vi os umage med at yde et bidrag til især Københavns udvikling, blandt andet ved at være en foretrukken samarbejdspartner med kontor- og boliglejemål af høj kvalitet og tilhørende services samt en god arbejdsplads for vores mere end 500 medarbejdere. Vi noterer os i den forbindelse dels en pæn tilgang af nye kunder, dels en pæn tilgang af dygtige medarbejdere," siger Jeudans adm. direktør, Per W. Hallgren, i forbindelse med regnskabet.

I 2018 landede Jeudan en omsætning på 1583 mio. kr. mod 1333,4 mio. kr. i 2017. Resultatet før kurs- og værdireguleringer (EBVAT) endte på 655 mio. kr. for året mod 608,6 mio. kr. året forinden.

Nettoresultatet for 2018 endte på 597 mio. kr. mod 741,2 mio. kr. i 2017.

For det igangværende regnskabsår venter Jeudan en omsætning på niveau med 2018 og et resultat før kurs- og værdireguleringer i niveauet 660-700 mio. kr.

Selskabet foreslår et udbytte per aktie på 12 kr. – uændret fra sidste år.

By & Havn beklager uenighed mellem Jeudan og PWC om nyt domicil

Milliardaftale glipper for Jeudan-topchef: "Sådan er det"

Jeudan er parat med milliarder, når opturen slutter

Jeudan-direktør forudser udfladning på ejendomsmarkedet 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier