EjendomsWatch

19 ud af 30 luksuslejligheder i Vejen er solgt

Det 29 meter høje Alfa Tower har formået at tiltrække købere. Især i takt med færdiggørelsen er interessen steget, lyder det fra mægler.

Foto: PR-illustration

Ud af de 30 lejligheder i det nye højhusbyggeri Alfa Tower i Vejen er der kun 11 ledige tilbage, og flere af dem er allerede reserveret, skriver Jydskevestkysten.

Bygherre er det lokale Oxdal Ejendomme, der opfører de 30 lejligheder i størrelser fra 86 til 157 kvm og priser mellem 1,5 og 4,6 mio. kr., fremgår det.

"I starten var byggeriet bare tegninger, men nu kan folk se nøjagtigt, hvor lejlighederne er. Så jo tættere vi kommer på, at det er færdigt, jo nemmere er det at sælge, lyder det fra Ole Kronholm, medindehaver af mæglerfirmaet EDC Kronholm & Slangerup.

Aldersmæssigt spænder de, der allerede har købt en lejlighed i Alfa Tower fra 50 år og opefter.

Rigmand sælger andel i liebhaveri på margarinegrund

Ejendomsinvestor spotter nye forretningsmuligheder med 220 km i timen

Projektsalg til Vejen-højhus kommer godt fra start 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier