EjendomsWatch

Castellum køber og sælger for milliarder – men status quo i Danmark

Transaktionsvolumen i ejendomskoncernen var høj i 2018, viser årsregnskabet, men Danmark fremgår hverken af listen for de største opkøb eller salg i løbet af året. Sverige dominerer, mens et enkelt finsk opkøb også ryger i top fire.

Henrik Saxborn, adm. direktør for Castellum. | Foto: PR.

Den svenske børsnoterede ejendomskoncern Castellum, der har en milliardportefølje i Danmark, har forholdt sig i ro på det danske marked i 2018, mens transaktionsvolumen i Sverige har været høj.

På listen over Castellums største investeringer og salg i 2018 er størstedelen i Sverige, mens Danmark slet ikke er repræsenteret. Danmark fremgår heller ikke på listen over Castellums største udviklingsprojekter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier