EjendomsWatch

Coloplast-ejendom solgt til lokal investor

Fabriksbygning på over 10.000 kvm i Thisted er solgt "ekstraordinær hurtigt", lyder det fra mægler på handlen.

Foto: Coloplast/ PR

Når medicovirksomheden Coloplast til august forlader sin 10.000 kvm store fabriksbygning i Thisted, kommer den ikke til at stå ubenyttet hen.

Det lokale ejendomsselskab Property 7 har købt ejendommen ud fra et ønske om at styrke Thisted som lokalområde, siger direktør Birgitte Wøhlk Kristensen i en pressemeddelelse.

"Ejendommen rummer mange muligheder, og det er vigtigt fortsat at udvikle og fastholde arbejdspladser og innovation i Thisted og Thy," siger hun og nævner, at ejendommen kan egne sig til erhverv, herunder kontor og produktion, men også rummer plads til iværksættere eller andre, der har brug for plads i et fællesskab.

Ifølge Martin Brasholt Mikkelsen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, gik salget ekstraordinært hurtigt igennem for en ejendom af den størrelse. Der gik en lille uge, fra køber viste interesse lige efter jul, til salget var gået igennem. Og inden da havde flere andre potentielle købere vist interesse for den tidligere Coloplast-ejendom. 

"Det blev en hurtig nytårshandel uden langstrakte forhandlinger. Liggetiden har i alt været under fem måneder, hvilket er kort tid for så stor en ejendom. Det viser, at ejendomme uden for storbyerne også kan sælges," siger Martin Brasholt Mikkelsen i meddelelsen.

Han henviser til, at han i sommer også solgte en lagerejendom på 42.000 kvm i Nors, lige uden for Thisted.

William Demant finder ny ejer til 9500 kvm Thisted-ejendom

Coloplast vil lukke fabrik i Thisted 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier