EjendomsWatch

Storaktionær tvivler på salg af Parken i denne omgang

Trods købsinteresse fra britiske Redstone er interessen for at sælge ikke stor nok.

Det virker ikke til, at der på nuværende tidspunkt er opbakning til et salg af Parken Sport & Entertainment.

I hvert fald mener hovedaktionæren i selskabet, Lønmodtagernes Dyrtidsfond (LD), ikke, at der kan skabes en konstruktiv dialog på baggrund af den henvendelse fra en potentiel køber, som LD har modtaget.

Tidligere har to af de øvrige største aktionærer i Parken - Erik Skjærbæk Jensen og Karl Peter Korsgaard Sørensen - afvist, at deres aktier skulle være til salg.

"Vi har indgået i dialog med den eventuelt interesserede køber, fordi der var tale om at foretage en venligsindet henvendelse til selskabet. Med de tilkendegivelser, der nu har været, forventer vi ikke, at der kan etableres en konstruktiv dialog mellem de relevante parter på nuværende tidspunkt," siger LD-direktør Dorrit Vanglo i en kommentar onsdag eftermiddag.

Det er selskabet Arena Development, der står bag invitationen til et møde om Parkens fremtid, der er sendt til selskabets største aktionærer.

Selskabet er oprettet tirsdag og onsdag blevet registreret officielt i CVR-registret. Det er det britiske rådgivningsfirma Redstone, der står bag Arena Development, der har til hensigt, "at eje kapitalandele i andre selskaber samt al virksomhed, som har forbindelse hermed."

LD sidder på godt 29,1 pct. af aktierne i Parken, mens Erik Skjærbæk ejer 22,2 pct., og Karl Peter Korsgaard Sørensen sidder på 20,5 pct.

LD påpeger i øvrigt i onsdagens meddelelse, at selskabet vil fortsætte "det gode samarbejde" med de øvrige aktionærer og bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment om den videre udvikling af selskabet.

Medie: Udenlandske investorer vil købe Parken og frasælge Lalandia

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier