EjendomsWatch

Medie: Udenlandske investorer vil købe Parken og frasælge Lalandia

En investorgruppe er parat til at give 1-1,2 mia. kr. for Parken. Planen er bl.a. at frasælge badelandet Lalandia og kontorejendomme på Østerbro i København, skriver erhvervsmedie. Parken selv afviser at have været i dialog med købere. (Opdateret.)

Badelandet Lalandia i Billund. Foto: Ritzau Scanpix/Anders Brohus.

(Opdateret kl. 10.10 med kommentar fra Parken.)

En gruppe udenlandske investorer har set sig lun på Parken Sport & Entertainment og vil i denne uge præsentere et købstilbud for selskabets bestyrelse, skriver erhvervsmediet Insidebusiness.

Målet er en opsplitning af underholdningskoncernen, skriver mediet, der har sine oplysninger fra en lang række kilder med indsigt i planerne.

Planen er at sælge aktiviteter fra, herunder badelandet Lalandia og kontorejendommene på Østerbro, for i stedet at koncentrere om FC København og nationalarenaen Parken. Derved mener investorerne, at man bedre får koncernens værdier frem i lyset.

Investorgruppen med den store amerikanske investeringsfond Fortress i ryggen har allerede været i dialog med LD, der er storaktionær i Parken. Ifølge Insidebusiness ser LD positivt på investorernes plan om at betale 105-120 kr. per aktie i Parken.

Buddet vil svare til en samlet pris på Parken på 1-1,2 mia. kr. svarende til en præmie på mellem 25-43 pct. i forhold til den nuværende aktiekurs.

Ud over Fortress har også Redstone Advisors en nøglerolle i investorgruppen, og der er ifølge Insidebusiness brugt mange måneder på at gennemgå Parkens forretning for at finde ud af, hvilke værdier selskabet rummer.

I en kommentar fra Parken lyder det, at virksomheden indtil videre ikke "har været i dialog med nogen udenlandske investorgrupper, og der er ikke blevet præsenteret noget købstilbud for Parken Sport & Entertainment A/S’ bestyrelse."

Parken sætter gang i svensk Lalandia til 1,2 mia. kr.

Parken-formand: Alle forretningsområder bidrager til fremgang

Jysk feriepark til en milliard er en realitet

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier