EjendomsWatch

Patrizia køber Tokyo-selskab

Tyske Patrizia opkøber en japansk ejendomsrådgiver. Opkøbet gør det muligt at fortsætte med at placere asiatisk kapital i de europæiske markeder, siger Patrizias adm. direktør.

Patrizias hovedkvarter i Augsburg i den sydtyske delstat Bayern. Foto: PR.

Den tyske kapitalforvalter Patrizia, der er en af Europas største ejendomsinvestorer og har flere ejendomme i Danmark, køber det japanske selskab Kenzo Capital Corporation.

Det oplyser Patrizia i en pressemeddelelse.

Det Tokyo-baserede selskab har aktiviteter inden for ejendomsrådgivning og asset management samt fund management- og investeringsaktiviteter for Kenzo Japan Real Estate, fremgår det. Købsprisen fremgår ikke.

"Opkøbet af Kenzo er en fortsættelse af vores nuværende samarbejde med dem og en mulighed for at udvide vores globale netværk. At tilbyde vores investorer brede valgmuligheder, mens vi forfølger de mest attraktive risikojusterede afkast, er kernen i Patrizias forretning," siger Wolfgang Egger, adm. direktør i Patrizia, i meddelelsen.

Han tilføjer, at opkøbet gør det muligt at fortsætte arbejdet med at placere asiatisk kapital i de europæiske markeder. Patrizia har rejst omkring 22 mia. kr. i egenkapital fra asiatiske investorer over de sidste par år.

Patrizia har 24 kontorer globalt i bl.a. Japan, Hong Kong, Sydkorea, Australien, USA og på tværs af Europa og forvalter ejendomsaktiver for knap 298 mia. kr. primært som porteføljemanager for bl.a. forsikringsselskaber, pensionsfonde og uafhængige fonde.

Kenzo Capital Corporation blev grundlagt i 2008 af Leonard Meyer zu Brickwedde og er en lokal platform med erfaring i at servicere europæiske investorer, der ønsker at investere i det japanske boligmarked.

Patrizia opjusterer efter fordobling i driftsindtægten

Patrizia køber sig ind i proptech-firma – vil digitalisere ejendomme for 300 milliarder

Chef forlader Patrizia og starter selv som ejendomsinvestor

Medie: Patrizia klar til milliardudsalg af strøgejendomme

Patrizia rejser milliardbeløb til ny ejendomsfond

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier