EjendomsWatch

Direktør i Sampension: "Vi fik et godt tilbud"

Gunstige markedsvinde har betydet, at tiden var inde til at sælge Vestas' hovedsæde i Aarhus, fortæller Sampensions investeringsdirektør til EjendomsWatch på dagen, hvor handlen til over 800 mio. kr. blev annonceret. Den blot to år lange investering har været "unormalt god", siger han.

Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør i Sampension. | Foto: PR

Det er to ganske tilfredse investorer, Sampension og Solstra Capital Partners, der torsdag oplyser, at de har solgt Vestas' hovedkontor og en nabobygning i Aarhus til pensionsselskaberne Dip og Jøp.

"Det har været en unormalt god investering," siger Henrik Olejasz Larsen, investeringsdirektør i Sampension, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier