EjendomsWatch

Dades lægger op til at sælge butikscentre enkeltvis

I over et år har Dades ledt efter en medejer til sin portefølje af butikscentre, men dialogen med den sidste bejler er gået i stå, og det tyder derfor på, at ejendomsselskabet må droppe den oprindelige joint venture-model, siger bestyrelsesformand Steen Parsholt til EjendomsWatch.

Steen Parsholt, bestyrelsesformand i Dades. | Foto: PR / Dades

Jagten på en medejer til porteføljen af butikscentre er stødt på grund for Dades, der efter over et års søgen formentlig må forkaste de oprindelige planer. Pilen peger efterhånden på den alternative model, der omhandler enkeltcentre, fortæller bestyrelsesformand Steen Parsholt, som heller ikke udelukker, at det kan ende uden et salg.

"Det tyder nok mere på, at strukturen bliver salg af enkeltcentre frem for, at det bliver den oprindelige joint venture-model – eller slet intet salg overhovedet," siger han til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier