EjendomsWatch

Deas' overtagelse af Nordea Ejendomme formelt på plads

Finanstilsynet har godkendt handlen, der blev offentliggjort 28. august. Tidligere Pensam-direktør sætter sig i front for de tilkøbte aktiviteter.

Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas. Foto: PR

Ejendomsforvalteren Deas har nu officielt overtaget Nordea Ejendomme fra Nordea, oplyser Deas.

Med handlen byder Deas velkommen til en række institutionelle investorer med en ejendomsportefølje på samlet cirka 25 mia. kr. fordelt på cirka 2700 kontor-, butiks- og lagerlejemål og omkring 1350 boliglejemål.

"Vi ønsker at tilbyde kunder og marked en samarbejdspartner med skarpt fokus på at øge værdien af porteføljen og som kan eksekvere professionelt på tværs af værdikæden i ejendomsforvaltning. Fra aktiv asset management over den klassiske ejendomsadministration til den daglige, operationelle drift," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas i meddelelsen.

De nye kunder vil fremadrettet blive serviceret af Deas Asset Management A/S, hvor tidligere Pensam-direktør Benny Buchardt Andersen i september tiltrådt som adm. direktør.

"Benny indtræder nu formelt set som direktør i Nordea Ejendomme, og Palle Gyldenløve overgår som planlagt til en rolle som seniorkonsulent. For en periode vil selskaberne arbejde hver for sig, men vi har så småt begyndt integrationen og planerne om sammenflytning mv.," siger Henrik Dahl Jeppesen i meddelelsen.

I en meddelse fra Nordea oplyser banken, at den med salget indtægtsfører en kapitalgevinst på ca. 35 mio. euro (ca. 260 mio. kr.)

Nyt opkøb blandt ejendomsforvaltere

Benny Buchardt Andersen bliver ny chef for Deas Asset Management

Deas-topchef efter Nordea-opkøb: Nu rykker vi på asset management

Nordea Ejendomme lukker og slukker efter salg til Deas – topchef følger med

Deas overtager forvaltning fra Nordea Ejendomme

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier