EjendomsWatch

Nordea Ejendomme lukker og slukker efter salg til Deas – topchef følger med

Når driften af en ejendomsportefølje på 22 mia. kr. overgår til Deas, er det slut med Nordea Ejendomme. Selskabets adm. direktør følger med over til den nye administrator for at sikre overgangen går godt, siger Nordea til EjendomsWatch.

Foto: PR

Da storbanken Nordea i 2017 frasolgte Nordea Liv & Pension til det kundeejede Norliv, gav det samtidig dødsstødet til Nordea Ejendomme.

Det var nemlig gennem Nordea Liv & Pension, at Nordea stod som ejer af en ejendomsportefølje på 22 mia. kr. Den blev administreret af Nordea Ejendomme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier