EjendomsWatch

Fitnesskæde runder milepæl: Vil åbne op mod 60 nye centre i Danmark

Loop Fitness øger antallet af centre på dansk grund og udvider samtidig til Polen, Kina og Spanien. I alt vil fitnesskæden åbne over 100 nye centre.

Loop Fitness nærmer sig et mæthedspunkt i Danmark. Derfor udvider fitnesskæden forretningen til udlandet. | Foto: PR

Loop Fitness vil i løbet af de kommende år åbne 50-60 nye centre i Danmark, skriver Børsen.

Fitnesskæden med hovedsæde i Aalborg har næsten 100 centre på dansk grund, men den milepæl vil altså blive rundet, inden man regner med at nå et mæthedspunkt i løbet af to-tre år, fortæller adm. direktør i Loop Fitness, Brian Schneider, til avisen.

"Vi ved godt, at vi begynder at nærme os et tidspunkt, hvor det er begrænset, hvor mange flere nåle vi kan sætte i danmarkskortet uden at ødelægge forretningen for vores partnere, hvis centrene kommer til at ligge for tæt," siger han.

Forretningen hos Loop fungerer efter en franchisemodel. Det vil sige, at selskabet selv ejer konceptet og sikrer retningslinjerne, mens centrene drives af franchisetagere.

Med et begrænset antal nåle tilbage på danmarkskortet har Danmarks næststørste fitnesskæde rettet blikket mod udlandet og åbner centre i Polen, Kina og Spanien.

I sidste uge åbnede fitnesskædens første center i Polen. Her er forventningen, at der over en periode på tre-fire år skal åbnes omkring 20 centre.

På søndag åbner det første center i Kina, og i Spanien regner Loop med at slå dørene op til to nye centre i første kvartal af 2019 for herefter at se tiden an og undersøge mulighederne for flere centre i det sydeuropæiske land.

Det er ifølge Børsen et team af franchisetagere, som blandt andre består af badmintonspilleren Viktor Axelsen, der står for åbningen på det kinesiske marked.

I alt forventer Loop Fitness at åbne over 100 nye centre i ind- og udland i løbet af de næste to-tre år, fremgår det.

Fitnesskæde vil åbne over 40 nye danske centre

Fitness-kæde lukker ned i fem danske byer 

Fitness World åbner nye centre i lavpriskrig 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier