EjendomsWatch

Hotelmilliardær vil åbne nye koncepter i Danmark: "One size fits no one"

Der er plads til flere unikke hotelkoncepter i København og resten af Danmark, siger den norske hotelentreprenør Petter Stordalen i et interview med EjendomsWatch. Udsigt til overkapacitet på markedet ryster ikke ham. Han vil vinde med størrelse og unika-tilgang. Og så lever ambitionerne i Aarhus endnu.

Københavns Lufthavns adm. direktør, Thomas Woldbye, Nordic Choice Hotels grundlægger og ejer, Petter A. Stordalen og Tårnbys borgmester, Allan S. Andersen på billedet. De skal til at sænke en tidskapsel ind i fundamentet på Nordens største lufthavnshotel og -kongrescenter ved Københavns Lufthavn. Byggeriet blev officielt skudt i gang 1. oktober. | Foto: PR

En flaske Gammel Dansk, en Toyota Prius af Lego og en iPhone. Man kunne tro, det var et alkoholglad barn, som havde valgt tingene, der mandag blev lagt ned i en tidskapsel under det store hotelbyggeri i Københavns Lufthavn.

Det er det bestemt ikke. Det er milliardæren bag projektet: Den excentriske nordmand Petter Stordalen. Han ejer hotelkæden Nordic Choice Hotels, der står bag, hvad der bliver Nordeuropas største lufthavnshotel og konferencecenter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier