EjendomsWatch

Savills IM investerer kvart milliard i Aarhus og forventer yderligere opkøb

Savills Investment Management køber to ejendomme og investerer for første gang i retail uden for København. Ejendomsforvalterens danske chef siger i et interview med EjendomsWatch, at der er flere køb på vej uden for hovedstaden. Sælger er bornholmsk rejemilliardær.

Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff.

Den internationale ejendomsforvalter Savills Investment Management investerer for første gang i retail-ejendomme uden for København. Savills IM har købt to ejendomme i det nordlige Aarhus på over 10.000 kvm for en pris af godt 240 mio. kr.

Det oplyser chefen for det danske marked, da EjendomsWatch møder ham i Savills IM's kontorer i København, der har udsigt over Frederiksborggade og Kultorvet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier