EjendomsWatch

Kommune vil af med ejendomme for 60 mio. kr.

Kalundborg Kommune skal ikke agere ejendomsudlejer, lyder det fra direktør.

Foto: Smart City Kalundborg

Udlejningsejendomme til en værdi af 60 mio. kr. rundt omkring i Kalundborg Kommune skal enten sælges eller afvikles til andre formål, skriver Nordvestnyt.

Onsdag førstebehandles kommunens budget for 2019, hvor administrationen har foreslået salg og afvikling af 23 kommunale udlejningsejendomme.

"Der er tale om ganske almindelige lejligheder, der bor folk i. Vi har ingen interesse i at være udlejningsvirksomhed," siger Søren Ole Sørensen, direktør med ansvar for blandt andet økonomi, til avisen.

At kommunen stadig står som udlejer er for mange ejendommes vedkommende et levn fra kommunalreformen i 2007, fremgår det.

Ud af de 23 ejendomme foreslår administrationen 11 solgt, mens de resterende 12 ifølge forslaget "vurderes nærmere med henblik på salg eller eventuel anden anvendelse", som det lyder i forslaget, skriver Nordvestnyt.

McDonald's på vej med 20 nye restauranter – her er de mest oplagte placeringer

Kommunes 99 år lange lejeaftale med godsejer kræves genbehandlet

Milliardkoncern forgylder landbofamilie på Vestsjælland

Nyt gigantisk erhvervsområde på vej i Kalundborg 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier