EjendomsWatch

Dansk pensionskasse sælger 106 boliger for over 400 mio. kr.

Aberdeen Standard Investments overtager københavnsk udlejningsejendom på Teglholmen, som Sjælsø Gruppen i sin tid udviklede. Pensionskasse var fødselhjælper for byggeriet, som nu sælges og efterlader en rimelig investering, siger ansvarlig chef til EjendomsWatch. Køber medgiver, at prisen afspejer et lavt startafkast.

Foto: PR.

106 boliglejemål fordelt over 10.500 kvm på Teglholmen i København bliver nu overtaget af kapitalforvalteren Aberdeen Standard Investments i en handel til omkring 430 mio. kr.

Det er pensionskassen Pensam, der står bag salget af boligerne med navnet Bolværket, der var blandt de første herhjemme, hvor en pensionskasse finansierede opførelsen i Københavns gamle industriområde, der nu er blevet til et bynært boligområde tæt på vand og kanalerne ved Havneløbet i Sydhavnen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier