EjendomsWatch

Amerikansk frasalg luner hos 2E Group i Aalborg – nyt projekt er tæt på solgt

To udenlandske investorer er på banen som købere til dele af et boligprojekt i Egedal, siger direktøren for ejendomsudvikleren 2E Group til EjendomsWatch. Han gennemførte tidligere i år sit hidtil største frasalg, hvor det viser sig, at køber er amerikansk.

Den aalborgensiske ejendomsudviklingsvirksomhed 2E Group har købt fem grunde af Egedal Kommune. Her skal firmaet udvikle boliger som er en del af byudviklingsprojektet Egedal By. | Foto: PR/Egedal Kommune.

Ejendomsudviklingsfirmaet 2E Group med hjemsted i Aalborg er godt på vej til at få solgt de grunde i Egedal Kommune i Nordsjælland, som firmaet købte i januar i år. Det fortæller Jesper Skovsgaard, eneejer og direktør i 2E Group, til EjendomsWatch.

"Det varer ikke længe, før vi kan melde ud, at vi har solgt en ret stor del derude," fortæller han til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier