EjendomsWatch

Kapitalforvalter uberørt af mæglerfusion

Keystone Investment Management, der har haft Sadolin & Albæk som medejer, får ikke Colliers som aktionær efter denne uges fusion mellem de to mæglere.

Morten Schultz, adm. direktør og partner i Keystone Investment Management. Foto: PR

Efter denne uges store nyhed blandt erhvervmæglerne – Colliers' fusion med Sadolin & Albæk – er det business-as-usual hos kapitalforvalteren Keystone Investment Management, der har haft erhvervsmægleren Sadolin & Albæk som mindretalsaktionær.

"Salget af en majoritetspost i Sadolin & Albæk til Colliers International, Canada, og den efterfølgende sammenlægning af Colliers’ danske aktiviteter med Sadolin & Albæk medfører ingen ændringer af ejerforholdene for Keystone Investment Management," oplyser virksomheden, som adm. direktør og partner Morten Schultz står som afsender på.

"Det er således fortsat de tidligere partnere af Sadolin & Albæk, som er minoritetsaktionærer i Keystone, hvis aktiviteter vil fortsætte uændret," lyder det videre.

Keystone oplyser at forvalte aktiver for 665 mio. euro (knap 5 mia. kr.) på vegne af en række internationale investorer.

International investor rykker ind i Aarhus med køb af 234 nye boliger til 560 mio. kr.

Hurtige frasalg får London-investor til at se mod nye danske jagtmarker

Trecifret millionhandel skyder Formueplejes nye ejendomsfond i gang

Sadolin & Albæk-partneres kapitalforvalter runder 4,2 mia.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier