EjendomsWatch

Hurtige frasalg får London-investor til at se mod nye danske jagtmarker

Boliger til studerende og mellemindkomster bliver nok næste skridt i Danmark for den London-baserede kapitalforvalter Europa Capital, der har tjent gode penge på at udvikle boliger i Valby sammen med den sky milliardær Jørgen Troelsfeldt. I et interview med EjendomsWatch fortæller topledelsen om sit danske indtog og de videre planer frem.

Rob Sim, nordeuropæisk chef hos Europa Capital. | Foto: PR

CANNES — Ingen tvivl om, at det er to erfarne folk fra ejendomsbranchen, der på en strandcafé med udsigt over Middelhavet har sagt ja til et interview med EjendomsWatch i forbindelse med den årlige ejendomsmesse Mipim.

Over en simpel tår vand, der udgør en tiltrængt kontrast til ugens øvrige væskeindtag med procenter i, giver Rob Sim, nordeuropæisk chef hos formueforvalteren Europa Capital, og hans partner, Hugo Black, ansvarlig for opkøb i blandt andet Norden, et indblik i Europa Capitals strategi på det danske ejendomsmarked. Her har dynamikken vist sig anderledes end forventet, da Europa Capital med omkring 80 mia. kr. under forvaltning indtog Danmark i 2015, da udlandsdanskeren Jørgen Troelsfeldt og hans selskab, De Forende Ejendomsselskaber (DFE), lod Europa Capital fuldføre de investeringsplaner om fem blokke med over 350 nye boliger i Valby, han havde gået med i årevis.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier