EjendomsWatch

Aarhus er Østjyllands vækstmagnet

I 2017 var Aarhus Europæisk Kulturhovedstad, og siden har Danmarks næststørste by oplevet en øget interesse fra blandt andre udenlandske ejendomsinvestorer.

Aarhus, Jylland. | Foto: Klaus Gottfredsen/Polfoto

Når en pose med millioner af kr. skal placeres, kan der være flere årsager til, at en investor lader sine øjne falde lige præcis på en bestemt by eller en bestemt region.

I øjeblikket oplever Østjylland generelt og Aarhus i særdeleshed en massiv stigning i interessen for investeringer, og en af de væsentligste årsager hertil er, at Aarhus i 2017 var Europæisk Kulturhovedstad.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier