EjendomsWatch

Patrizia fastholder prognosen efter første kvartal

Den tyske kapitalforvalter med over 10 mia. kr. i danske ejendomme løfter indtægterne trods lidt lavere aktivitet.

Foto: PR

Kapitalforvalteren Patrizia, der efter betydelige opkøb i 2017 har rundet aktiver (AUM) for godt 290 mia. kr., kommer ud af årets første kvartal med en firedobling af driftsindtjeningen, der stiger til hvad der modsvarer 318 mio. kr., oplyser Patrizia.

"Trods et mindre aktivt transaktionsmarked sammenlignet med forrige år har management- og succeshonorarer samt nettosalgsindtægter og indtægter fra co-investeringer været drivkraften bag de stærke resultater," skriver Patrizia.

For første gang inkluderer resultaterne indtægterne fra Triuva, som Patrizia opkøbte i november 2017. Det mest nylige opkøb – Rockspring – kommer til at bidrage til resultaterne fra andet kvartal, fremgår det.

"Da transaktionen blev gennemført ved udgangen af Q1 2018, er Rocksprings AUM allerede inkluderet i rapporteringen fra Q1 2018. Overordnet set er integrationen af begge selskaber samt Sparinvest Property Investors (nu kendt som Patrizia Multi Managers) på helt rette spor," skriver Patrizia, hvor det er den netop forfremmede danske regionschef Rikke Lykke, der har ansvar for integrationen.

Patrizia fastholder at nå et 2018-resultat på mellem 85 og 100 mio. euro (ca. 630-750 mio. kr.)

Rikke Lykke "meget godt tilfreds" med nyt ansvar for 150 milliarder hos Patrizia

Patrizia jagter investorer til ny milliardfond i Norden og endda Asien

Patrizia leverer tocifret vækst i driftsindtægter

Forsiden lige nu

Koncentons første ejendomsfrasalg gav et bragende højt afkast

Chancen for usædvanligt højt afkast blev skæbnesvanger for driftsejendom, der i stedet blev til salgsobjekt og sikrede 80 pct. i afkast til investorerne. Ny ejer er britisk fond, som melder sin entre på det danske ejendomsmarked. Koncentons direktør fortæller EjendomsWatch om processen bag salget.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Tysk kapitalforvalter købte boligblok i Valby, ejendomsmatador vil bygge ny bydel i Kolding, i Randers er der givet tilladelse til almene lejeboliger for 330 mio. kr. og en ejendomsinvestor fra Malta har sneget sig in dpå det danske marked. Det er bare et udpluk af historierne på EjendomsWatch i ugens løb.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier