EjendomsWatch

Britisk investor vil bruge 1,5 milliard på danske logistikejendomme

Den britiske ejendomsinvestor Verdion vil skyde 1,5 mia. kr. i nye logistikejendomme i Danmark over de næste 3-4 år, siger direktøren til Børsen. Koncernen har ejendomsværdier for 7,5 mia. kr.

Foto: PR

Bag byggeriet af en logistikejendom på 36.000 kvm i Allerød på Sjælland til 380 mio. kr. står navnet på den britiske ejendomsinvestor Verdion allerede. Men det er ikke nok. Planen er at skyde 1,5 mia. kr. i nye danske logistikejendomme inden for de næste 3-4 år, siger den adm. direktør, Michael Hughes, til Børsen.

Hidtil har den britiske investor holdt sig uden for mediernes radar i Danmark, men i et interview med avisen åbner direktøren op for fremtidsplanerne. Udover logistikejendommen i Nordsjælland har selskabet også investeret i DHL's lager ved Greve, hvilket var den første danske investering. Michael Hughes fortæller, at de 1,5 mia. kr. skal investeres i mindst to nye logistikejendomme på samlet 200.000 kvm. Præcis hvor ejendommene kommer til at være placeret, vil han ikke løfte sløret for, men afviser ikke, at det kan ske uden for hovedstadsområdet, skriver avisen.

"Danmark ligger godt i forhold til Tyskland og har ekstraordinært gode vej- og søforbindelser til kontinentet. Og hvis du ser på forbindelsen mellem Malmø og København med væksten og potentialet, så har du meget interessante investeringsmuligheder inden for logistik," udtaler Michael Hughes til Børsen.

Verdion har ejendomsværdier for ca. 7,5 mia. kr., heraf udgør logistikejendomme størstedelen, mens ubebyggede grunde står for ca. 1,5 mia. kr. Selskabet har eksisteret i otte år og investerer på vegne af den canadiske pensionskasse Healthcare of Ontario Pension Plan i både Tyskland, Benelux, Sverige og Øresundsregionen. Blandt lejerne i logistikejendommene finder man store koncerner som Amazon, Siemens og DHL.

Colliers: Afkastjagt vil bringe asiatiske penge til Danmark

Patrizia jagter investorer til ny milliardfond i Norden og endda Asien

Mere fra EjendomsWatch

DI opretter nyt talerør: DI Ejendom

Talerøret Ejendomdanmark får ny konkurrent i erhvervsorganisationen DI, der sammen med ti selskaber i branchen etablerer DI Ejendom. Jeudan-direktør er blandt de drivende kræfter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier