EjendomsWatch

Erhvervsfolk afviser at promovere ejendomsselskabs obligationer

Ifølge et børsprospekt fra ejendomsfirmaet Spearhavoc skal to danske forretningsmænd købe obligationer for 20 mio. kr. De afviser begge over for Børsen, at det er tilfældet.

Ifølge et prospekt på en obligation, som Spearhavoc har fået noteret på minibørsen First North i København, skulle de to danske forretningsmænd Per Ulrik Andersen og Johnny Laursen have forpligtet sig til at købe obligationer for 10 mio. kr. hver. Men det er ikke tilfældet, siger de til Børsen.

"Jeg kiggede på det, men sagde, at jeg ikke er interesseret. Jeg har fået at vide, at der blot står, at vi har vist interesse," siger Per Ulrik Andersen, der blandt andet var med til at stifte tøjmærket Samsøe & Samsøe, til Børsen.

Også Johnny Laursen, der blev rig på at sælge forlaget Benjamin, afviser at have "forpligtet" sig til at købe for 10 mio. kr. De kalder begge oplysningerne i prospektet forkerte.

Børsen har forsøgt at få kontakt til advokaten Morten Hemmingsen, der er formand og medejer i Spearhavoc, men han afviser ifølge avisen at svare på, hvorfor de to investorer står nævnt i prospektet som om de har forpligtet sig til at ville købe for 20 mio. kr. Morten Hemmingsen oplyser i et mailsvar, at Spearhavoc i april 2018 meddelte Nasdaq First North, at obligationerne ikke var blevet solgt som planlagt. De oplysninger fremgår dog kun af selskabets egen hjemmeside og blev ændret i maj i forbindelse med, at Børsen tog kontakt til selskabet, skriver avisen.

Gefion sender ejendomsobligationer på børsen

Udbyder slår på tromme for ejendomsobligationer

Gefion-direktør: Børsnotering åbner for bedre finansieringsmuligheder

Gefion-duos vilde vækst: Erhvervsobligationer har været fy siden Keops – men de virker

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier