Thylander: "Den, der lever stille, lever godt"

For ejendomsinvestor Lars Thylander er det efter 35 år i ejendomsbranchen og gennemførte handler for over 15 milliarder kr. stadig mavefornemmelsen, der er det vigtigste, når der investeres.
Foto: PR
Foto: PR

Der erfarne ejendomsinvestor Lars Thylander kan med 35 år i branchen se tilbage på stribevis af investeringer, som der ikke en eneste gang er tabt penge på, siger han i et inteview med Estate Magasin.

Her siger han samtidig, at mavefornemmelse er det vigtigste, når han køber en ejendom.

Samtidig bliver han "stærkt irriteret", når investorerne i hans fonde bliver kaldt rigmænd og milliardærklubber, og han selv bliver sat i forbindelse med nogle af de kendisser, der investerer med Thylander.

"Jeg synes ikke selv, jeg er spor Billed-Blads-agtig. Jeg kan egentlig godt lide det der med, at 'den, der lever stille, lever godt'. Men nogle gange er vi involveret i sager som trækker omtale. Sådan skal det også være, og det er fint, når blot vinklen er faglig og ikke personlig eller farceagtig. Vi har respekt for, at der skal være transparens i dispositionerne," siger han til magasinet.

Thylander Gruppen har øget sit samarbejde med pensionskasser som PFA, Dip, Jøp og Industriens Pension, hvilket indebærer stigende krav til dokumentation, lyder det.

Thylander Gruppen optager to nye partnere

Blackstone overtager ejendomme fra Thylander i trecifret millionhandel

Ny Thylander-fond køber endnu en central ejendom i København

Thylander Gruppen lancerer ny ejendomsfond på 1,3 mia. kr. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også