EjendomsWatch

Nyt Billund-outlet klar med mål: Halvdelen skal være udlejet i år

10 pct. af outletbutikkerne i det planlagte shoppingcenter på 20.400 kvm ved Legoland i Billund er udlejet, siger hovedinvestoren bag projektet.

Sådan kan det planlagte Billund Outlet komme til at se ud ifølge hovedinvestoren bag, Resolution Property. | Foto: PR-visualisering

Det planlagte Billund Designer Outlet, der har ambitioner om at blive Skandinaviens største, er i fuld gang med at finde lejere til det 20.400 kvm store udlejningsreal.

I en pressemeddelelse skriver hovedinvestoren bag projektet, britiske Resolution Property, at 10 pct. af arealet nu er udlejet til en blanding af internationale og skandinaviske luksus-detailkoncerner, mens man er i forhandlinger med lejere til yderligere 20 pct. af arealet. Forventningen er, at 50 pct. skal være forudlejet ved udgangen af 2018.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier