EjendomsWatch

Global kapitalfond køber 48.000 kvm danske logistikejendomme

Investor, der i 2016 var med til at købe 76 Danske Bank-domiciler, kaster sig nu over logistikejendomme i København og Kolding, hvor værdier for et trecifret millionbeløb skifter hænder. Køber er fortsat på udkig i Danmark, siger europæisk chef til EjendomsWatch.

Riccardo Dallolio, chef for H.I.G. Capitals europæiske ejendomsforretning. | Foto: PR

Den internationale kapitalfond H.I.G. Capital, som i 2016 var medinvestor, da 76 Danske Bank-ejendomme over hele landet blev solgt, foretager nu sin anden danske ejendomsinvestering og har appetit på mere, lyder det.

Den seneste handel angår to logistikejendomme på samlet 48.000 kvm. Den ene er på ca. 22.000 kvm og ligger i Hvidovre, mens den anden på ca. 24.500 kvm er placeret i Kolding. Begge har gennem en årrække været udlejet til logistikvirksomheden Bring, der er en del af statslige Posten i Norge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier