EjendomsWatch

Ny ejer af Danske Bank-portefølje har sin egen succes-formel

Ved hjælp af en meget aktiv forvaltningsstrategi vil M7 Real Estate gøre sit køb af 76 ejendomme fra Danske Bank til en god forretning, siger M7's chef i Danmark. I Danske Bank har man fået større fleksibilitet efter sidste uges frasalg, siger ejendomschefen til EjendomsWatch.

Foto: Lasse Kofod

Ejendomme i byer som Skive, Rønne og Faxe er fulgt med i sidste uges største ejendomshandel herhjemme — Danske Banks salg af 76 primært filialejendomme på i alt 115.000 kvm spredt ud over hele Danmark.

Men selvom beliggenhederne er langt fra landets største byer, er den nye ejer, M7 Real Estate, ikke i tvivl om, at købet, der løber op i et stort trecifret millionbeløb, nok skal vise sig at blive en attraktiv investering for såvel M7 Real Estate og for kapitalfonden H.I.G. Capital, der kommer med hovedparten af pengene.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier