EjendomsWatch

222 nyopførte boliger på Aarhus Ø solgt et år før indflytning

Ni ud af ti boliger i Bjarke Ingels-tegnet havnebyggeri med i alt 250 boliger er en uge før rejsegildet solgt. Den dyreste til 25 mio. kr. er dog fortsat ledig.

Foto: PR: Big

Med et års tid til indflytning er det lykkedes at finde købere til 9 ud af 10 af de i alt 250 boliger ved Bassin 7 på Aarhus Ø, skriver Århus Stiftstidende.

Det er Aarhus-udvikleren Rune Kilden, som sammen med Casa i Horsens og arkitekt Bjarke Ingels står bag boligerne, der med projektnavnet Aarhus bygges, så de trapper ned på midten fra en højde på 70 meter.

"Vi har 28 lejligheder tilbage. Langt de fleste er toværelses til priser mellem 2,5 og 2,9 mio. kr. Derudover er der fire større terrasselejligheder i den dyrere ende - til priser mellem otte og 12 mio. kr. tilbage," siger Rune Kilden til avisen.

Den dyreste lejlighed på 17. etage og med 177 kvm foruden 200 kvm terrasse og eget orangeri er stadig til salg til en pris af 25 mio. kr.

Det er entreprenørkoncernen MT Højgaard, der bygger Aarhus-projektet, der suppleres med omkring 90 almene boliger, som Boligkontoret Aarhus skal opføre, fremgår det.

Aarhus vælger Bjarke Ingels til nyt hotel- og konferencecenter

Landets højeste byggeprojekt ender i armene på Aarhus-duo

Byudvikler går efter piger i bikini

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier