EjendomsWatch

Vækstsulten hotelkæde vokser med en milliard

Den nordiske hotelkæde Scandic løfter sin toplinje med 11,5 pct. i 2017, viser nyt regnskab. Men indtjeningen falder. Nyt dansk hotel bidrog til væksten.

Foto: PR / Scandic

Vækst, vækst, vækst. Det har den stået på de seneste år for den fremadstormende hotelkæde Scandic - også i 2017. Nyt regnskab viser, at Scandic er vokset med 1,5 mia. svenske kroner - svarende til ca. 1,1 mia. danske kroner. Det svarer til en stigning på 11,5 pct.

Omregnet til dansk valuta omsatte hotelkæden for i alt 10,7 mia. kr. i 2017. Scandic-koncernen, som er børsnoteret i Sverige, har også oplevet vækst i Danmark. Det er hovedsageligt det nye hotel Scandic Sluseholmen, der bidrager til væksten i Danmark. Hotellet slog dørene op i Sydhavnen i København i maj sidste år. Men også Scandic Aalborg City, som åbnede i 2016, bidrog til væksten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier