EjendomsWatch

Ejendomsinvestorer forventer fald i afkastet i 2018

Forventningerne til det totale afkast falder frem mod 2020, viser nye tal fra Ejendomsforeningen Danmark. Thylander er blandt ejendomsinvestorerne, der forventer lavere afkast.

Foto: PR

Særligt 2016 og 2017 har været gode år for ejendomsinvestorerne på det danske marked. Den gode danske økonomi har tiltrukket store ejendomsinvesteringer til fra både danske såvel som udenlandske investorer.

Udviklingen har gjort, at det totale afkast i 2017 landede på 7,2 pct., svarende til det professionelle investeringsejendomsmarkeds skabte løbende afkast og værditilvækst for rundt regnet 18 mia. kr., viser de seneste tal fra Ejendomsforeningen Danmark, som er brancheorganisation for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i herhjemme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier