EjendomsWatch

Udlandet overhaler de danske investorer

Erhvervsejendomme: De udenlandske investorer har overhalet de danske i volumen, og investeringslysten eksploderer i provinsen. Det sker blandt andet, fordi afkastet er faldet markant i København.

Marmorbyen, der er opført i Københavns Nordhavn, består af 259 boliger og er udviklet af Pensam i samarbejde med By & Havn. Projektet er nu solgt til den tyske investor Patrizia for 1 mia. kr. Især boligsegmentet har været populært hos de udenlandske investorer. | Foto: PR

Året 2017 blev det første år nogensinde, hvor udenlandske investorer foretog flere investeringer i erhvervsejendomme end danske investorer.

I løbet af 2017 investerede udenlandske investorer nemlig 49,2 mia. kr. i danske erhvervsejendomme. Sammenlignet med 2016 er det en vækst på 74 pct., og totalt set stod udlandet for 53 pct. af den samlede volumen på 92 mia. kr., der i alt voksede med 24 mia. kr..

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier