EjendomsWatch

Udenbysinvestor vinder budkrig i Esbjerg

Tre udenbyskøbere har ligget i budkrig i Esbjerg. En gruppe investorer fra Vejle vandt slaget og dermed ejendommen på Fynsgade 4 til en pris på 52 millioner.

Torvet Esbjerg Foto: Google Maps

Beboelsesejendommen på hjørnet af Fynsgade og Teglværksgade i Esbjerg blev forleden er solgt til Ejendomsselskabet Fynsgade, Esbjerg P/S. Selskabet ejes af en gruppe investorer fra Vejle via Vestjydsk Holding Koncernen. Ejendommen blev solgt af selskabet Frederiksborg Ejendomsinvest til en pris på knap 52 mio. kr.

Det skriver Jyskevestkysten.

Tidligere var ejendommen beboet af Arbejdsformidlingen, men efter en gennemrenovering huser den i dag 50 lejligheder. Renoveringen har blandt andet været med til at øge prisen på ejendommen, som i 2015 blev handlet til 39 mio. kr., skriver avisen.

Til Jyskevestkysten udtaler Jesper Norup, bestyrelsesformand i Ejendomsselskabet Fynsgade, at Esbjerg har været udgangspunkt for flere af selskabets investeringer, og tilføjer: "Vi agerer i flere provinsbyer, og vi ser Esbjerg som en interessant by i god udvikling, og her i Fynsgade har vi fundet en solid ejendom, hvor afkast og investering hænger godt sammen".

Handlen er nummer to i Esbjerg til at blive offentliggjort i denne uge. I tirsdags meddelte det familieejede investerings- og ejendomsselskab E. Bank Lauridsen, at det købte det tidligere Rambøll-domicil af pensionsselskabet PFA med det formål at omdanne det til lejligheder.

Esbjerg-millionær køber Rambølls gamle domicil

Esbjerg-familie runder 850 mio. kr. i ejendomme

"Vi vil simpelthen ikke eje en ejendom, hvis den er grim"

Forsiden lige nu

Dades overtager 120.000 kvm erhvervsejendomme fra Coop

Ejendomsselskabet overtager Aarhus-ejendomme med en værdi på over 1 mia. kr., hvor også internationale investorer har været på banen. Coop tjener penge på transaktionen, siger direktør til EjendomsWatch. Handlen er en af de største nogensinde i Aarhus, siger rådgiver. (Opdateret)

Thylander Gruppen løfter afkastet til sine investorer

Det var sidste år en indbringende forretning at investere med Thylander Gruppen, hvor frasalg var med til at tage solide gevinster hjem. Timing og tålmodighed er afgørende, hvis man vil tjene penge på ejendomme, lyder det til EjendomsWatch fra grundlægger Lars Thylander, der har 35 års erfaring i branchen.

Advokat sår tvivl om visdommen i billigere boliger

Billige boliger efterspørges ikke i særlig høj grad i den brede befolkning, da prisen kun er én blandt mange parametre for boligsøgende, påpeger advokat hos Bech-Bruun. Han mener, at politikerne kunne se på udbuddet, hvis man ønsker priserne ned.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier