EjendomsWatch

Nrep-direktør: Milliardhandel med centre sikrer vores investorer et godt afkast

16 danske supermarkeder og syv danske butikscentre har fået nye ejere, efter at kapitalforvalteren Nrep har solgt ud. Værdifulde byggeretter til over 20.000 kvm boliger gør milliardhandlen endnu større, siger Nrep-direktør til EjendomsWatch.

Holte Midtpunkt er blandt de butikscentre, som NREP har solgt til amerikanske Stepstone Real Estate. | Foto: PR

Det har været en indbringende forretning at være investor i kapitalforvalteren NREP's Retail II-fond, der blev etableret i 2012, men som nu er ved at være afviklet med NREP's salg i sidste uge af fondens portefølje af danske supermarkeder og butikscentre.

Hos erhvervsmægleren Sadolin & Albæk opgør man salgsprisen for de syv butikscentre til 1,55 mia. kr. baseret på et afkast på 6,25 pct. Dertil kommer de 16 supermarkeder i byer som Aarhus, Horsens, Frederikssund og Holbæk, der er solgt til den sydafrikanske ejendomsinvestor JT Ross med en bogført værdi i de seneste regnskaber fra 2016 i niveauet 230 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier