EjendomsWatch

NREP frasælger 16 supermarkeder og får partner til danske butikscentre

I en milliardhandel vil udbyderen af ejendomsfonde sammen med ny partner investere i at videreudvikle portefølje af butikscentre placeret både i København og Aarhus. Samtidig styrker sydafrikansk investor sin danske tilstedeværelse. (Opdateret.)

Butikscentret Holte Midtpunkt er blandt de danske butikscentre, hvor NREP overlader ejerskabet til en ny partner, men forbliver som forvalter. | Foto: PR

(Artikel opdateret kl. 10.50 med yderligere oplysninger.)

Nordic Real Estate Partners, NREP, har solgt 16 supermarkeder til JT Ross, et sydafrikansk ejendomsselskab. Samtidig er NREP og Stepstone Real Estate gået sammen om at rekapitalisere og videreudvikle en portefølje af butikscentre i Danmark, skriver den nordiske udbyder af ejendomsfonde i en pressemeddelelse, hvori aftalen med Stepstone betegnes som "en exit".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier