EjendomsWatch

Coop sætter jysk butikscenter til salg

Detailkoncernen ønsker at afhænde et mindre butikscenter i Vamdrup, hvor man i dag kan finde en Superbrugsen, en Lagkagehuset og et pizzeria. Samlet pris: 20,5 mio. kr.

Foto: Peter Hove Olesen

I det, som lejemålsforhandler i Coop, Henry Mikkelsen, beskriver som et optimistisk marked, har detailkoncernen valgt at sætte sit butikcenter i Vamdrup til salg, skriver Vejle Amts Folkeblad.

De fem lejemål, som samlet dækker over et areal på 2400 kvm, rummer i dag en Superbrugsen på 2100 kvm, en Lagkagehuset-filial, et pizzeria og en ejendomsmæglerforretning, og den samlede pris er sat til 20,5 mio. kr., fremgår det.

"I Coop Danmark ejer vi i dag en række erhvervsejendomme over hele landet. Det har vi gjort i mange år, og det vil fortsætte med. Og så er det sådan, at vi hvert år sælger nogle ejendomme og køber nogle andre. Det afhænger lidt af, hvordan det passer ind i porteføljen. Og der har vi altså besluttet at sælge i Vamdrup, og så lave en lejekontrakt med den nye ejer," siger Henry Mikkelsen til avisen.

150 boliger på vej ved Coop-hovedsæde i Albertslund

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier