EjendomsWatch

PFA fastholder interesse for København trods prisboom

Priserne på fast ejendom i det indre København har aldrig været højere, men alligevel ser PFA's ejendomsdirektør Michael Bruhn muligheder i markedet, skriver Børsen.

Foto: Tanja Carstens Lund/Jyllands-Posten

Priserne på butiks- og kontorejendomme i hovedstaden fortsætter op. Siden 2013 er alene kontorejendomme i København steget 40 pct. Men det afskrækker ikke pensionsselskabet PFA's ejendomsdirektør, skriver Børsen.

Michael Bruhn fortæller således til avisen, at trods det rekordhøje prisniveau er selskabet fortsat interesseret i at udvide porteføljen i København.

"Priserne er høje, men de er ikke så høje, at vi ikke fortsat er interesseret i at placere flere penge i fast ejendom. Det handler også om, hvilke andre alternativer, du har med hensyn til at placere penge. I forhold til aktier og obligationer er fast ejendom stadig attraktivt," siger PFA-direktøren til avisen.

PFA Ejendomme har i år investeret for i alt 10 mia. kr., heraf 4 mia. kr. i Danmark.

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

PFA investerer over 300 mio. kr. i Odense-boliger

PFA poster 200 mio. kr. i hotelprojekt i København

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier