EjendomsWatch

PFA fastholder interesse for København trods prisboom

Priserne på fast ejendom i det indre København har aldrig været højere, men alligevel ser PFA's ejendomsdirektør Michael Bruhn muligheder i markedet, skriver Børsen.

Foto: Tanja Carstens Lund/Jyllands-Posten

Priserne på butiks- og kontorejendomme i hovedstaden fortsætter op. Siden 2013 er alene kontorejendomme i København steget 40 pct. Men det afskrækker ikke pensionsselskabet PFA's ejendomsdirektør, skriver Børsen.

Michael Bruhn fortæller således til avisen, at trods det rekordhøje prisniveau er selskabet fortsat interesseret i at udvide porteføljen i København.

"Priserne er høje, men de er ikke så høje, at vi ikke fortsat er interesseret i at placere flere penge i fast ejendom. Det handler også om, hvilke andre alternativer, du har med hensyn til at placere penge. I forhold til aktier og obligationer er fast ejendom stadig attraktivt," siger PFA-direktøren til avisen.

PFA Ejendomme har i år investeret for i alt 10 mia. kr., heraf 4 mia. kr. i Danmark.

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

PFA investerer over 300 mio. kr. i Odense-boliger

PFA poster 200 mio. kr. i hotelprojekt i København

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier