EjendomsWatch

Milliardhandel med Patrizia sikrer Pensam et tocifret afkast

Salget af 259 lejligheder i 12 ejendomme i Nordhavn efterlader en solid fortjeneste hos sælgerne af projektet, pensionskassen Pensam og By & Havn, siger Pensam-chef til EjendomsWatch, hvor også køber, Patrizia, uddyber baggrunden for investeringen.

Foto: PR

Det er en ganske indbringende investering for pensionskassen Pensam og det offentligt ejede byudviklingsselskab By & Havn, at den tyske kapitalforvalter Patrizia nu køber 259 nybyggede boliger fordelt på 12 ejendomme i Nordhavn i København.

Det siger Carsten Gröhn, chef for alternative investeringer hos Pensam, i et interview med EjendomsWatch i forlængelse af handlen, der blev annonceret tirsdag formiddag og som omfatter i alt knap 28.000 kvm.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier