EjendomsWatch

Pensam og By & Havn sælger luksusbyggeri i Nordhavn

Pensam og By & Havn sælger 259 nybyggede lejligheder til tysk kapitalforvalter. Over for EjendomsWatch bekræfter chef oplysninger om salgssum.

Foto: PR

259 lejligheder på Marmormolen i københavnske Nordhavn skifter ejer. Pensionsselskabet Pensam og udviklingsselskabet By & Havn sælger lejlighederne i Marmorbyen til den tyske kapitalforvalter Patrizia, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Pensam og By & Havn står bag byggeprojektet Marmorbyen, som NCC har været entreprenør på, og som tidligere har været omtalt som et projekt med en salgssum på over 1 mia. kr. – et beløb, som Pensam-chef med ansvar for alternative investeringer, Carsten Gröhn, bekræfter over for EjendomsWatch. Oplysningen bekræftes også over for EjendomsWatch fra anden side.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier