EjendomsWatch

Goldschmidt-arving træder ud af datterselskaber

Mikael Goldschmidts søn er stadig at finde i holdingselskabets bestyrelse. Der var tale om uddannelsesforløb i koncernens forretninger, lyder forklaringen.

Foto: Jyllands-Posten/Peter Nørby

Mikael Goldschmidts søn, Daniel Goldschmidt, træder ud af ledelsen i familiens datterselskaber, skriver Børsen. Udtrædelsen sker et år efter, at han trådte ind i seks bestyrelser i koncernens virksomheder.

28-årige Daniel Goldschmidt er dog stadig mellem af bestyrelsen af M. Goldschmidt Holding, hvor han har haft en plads siden 2012. Ifølge hovedpersonen selv var hans pladser i datterselskabernes bestyrelser aldrig med et langsigtet formål for øje.

"Da min families koncern altid har haft en "hands on"-investeringsfilosofi, så jeg det kun som naturligt at være en aktiv del af dets bestyrelser i de respektive datterselskaber for at få det fulde overblik over aktiviteterne," skriver Daniel Goldschmidt i en mail til Børsen.

Mikael Goldschmidt trak sig fra al bestyrelsesarbejde i koncernen i slutningen af 2015. Derfor blev det for et års siden meldt ud, at Daniel Goldschmidt trådte ind for at have familien repræsenteret i bestyrelsen.

Christina Hvidtfelt, Mikael Goldschmidts personlige assistent, forklarer i en mail til Børsen, at Daniel Goldschmidts bestyrelsesposter i datterselskaberne "havde alene til det formål at uddanne ham" til posten i M. Goldschmidt Holding. Her udgør 60-årige Mikael Goldschmidt direktionen sammen med Søren Bjørn Hansen.

Ejendomsmatador vil have opgør med arkitekt for Højesteret

Pensionskasse køber 11 Goldschmidt-ejendomme

Goldschmidt: Fransk offensiv er ren forretning

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier