Goldschmidt-arving træder ud af datterselskaber

Mikael Goldschmidts søn er stadig at finde i holdingselskabets bestyrelse. Der var tale om uddannelsesforløb i koncernens forretninger, lyder forklaringen.
Foto: Jyllands-Posten/Peter Nørby
Foto: Jyllands-Posten/Peter Nørby

Mikael Goldschmidts søn, Daniel Goldschmidt, træder ud af ledelsen i familiens datterselskaber, skriver Børsen. Udtrædelsen sker et år efter, at han trådte ind i seks bestyrelser i koncernens virksomheder.

28-årige Daniel Goldschmidt er dog stadig mellem af bestyrelsen af M. Goldschmidt Holding, hvor han har haft en plads siden 2012. Ifølge hovedpersonen selv var hans pladser i datterselskabernes bestyrelser aldrig med et langsigtet formål for øje.

"Da min families koncern altid har haft en "hands on"-investeringsfilosofi, så jeg det kun som naturligt at være en aktiv del af dets bestyrelser i de respektive datterselskaber for at få det fulde overblik over aktiviteterne," skriver Daniel Goldschmidt i en mail til Børsen.

Mikael Goldschmidt trak sig fra al bestyrelsesarbejde i koncernen i slutningen af 2015. Derfor blev det for et års siden meldt ud, at Daniel Goldschmidt trådte ind for at have familien repræsenteret i bestyrelsen.

Christina Hvidtfelt, Mikael Goldschmidts personlige assistent, forklarer i en mail til Børsen, at Daniel Goldschmidts bestyrelsesposter i datterselskaberne "havde alene til det formål at uddanne ham" til posten i M. Goldschmidt Holding. Her udgør 60-årige Mikael Goldschmidt direktionen sammen med Søren Bjørn Hansen.

Ejendomsmatador vil have opgør med arkitekt for Højesteret

Pensionskasse køber 11 Goldschmidt-ejendomme

Goldschmidt: Fransk offensiv er ren forretning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også