EjendomsWatch

Carlsberg Byen er klar med 58 nye boliger

Endnu et boligprojekt er sat til salg i Københavns nye bykvarter. Den store interesse glæder direktøren i Carlsberg Byen.

Foto: Pr-visualisering

58 boliger i det nye projekt, Theodora Hus, havde flere interesserede købere, da de i går blev sat til salg, og da dagen var omme, var 40 af dem reserveret, lyder det i en meddelelse fra Carlsberg Byen.

"Vi er naturligvis glade for og stolte over den store interesse for boligerne i Carlsberg Byen generelt, men særligt på dette projekt, som med sin placering i midten af Carlsberg Byen og med både livlige, grønne og historiske rammer er eksponent for alt det, Carlsberg Byen rummer," siger Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier