EjendomsWatch

Carlsberg Byen er klar med 58 nye boliger

Endnu et boligprojekt er sat til salg i Københavns nye bykvarter. Den store interesse glæder direktøren i Carlsberg Byen.

Foto: Pr-visualisering

58 boliger i det nye projekt, Theodora Hus, havde flere interesserede købere, da de i går blev sat til salg, og da dagen var omme, var 40 af dem reserveret, lyder det i en meddelelse fra Carlsberg Byen.

"Vi er naturligvis glade for og stolte over den store interesse for boligerne i Carlsberg Byen generelt, men særligt på dette projekt, som med sin placering i midten af Carlsberg Byen og med både livlige, grønne og historiske rammer er eksponent for alt det, Carlsberg Byen rummer," siger Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier