EjendomsWatch

Nykredit-chef: Nu skal fokus rettes mod kunderne

For koncernchef Michael Rasmussen er det et vendepunkt, at Nykredits ejerforhold er blevet afklaret med det delvise salg til fem pensionskasser. Det betyder, at alle ressourcer nu målrettes kunderne.

Foto: /ritzau/Mik Eskestad

Da Michael Rasmussen trådte op på scenen kl. 08.30 onsdag, var det for at aflevere et budskab, som han havde glædet sig til at komme af med siden 4. februar 2016.

"Hvis repræsentantskabet i Forenet Kredit torsdag stemmer ja til den indgåede aftale om at sælge en del af Nykredit til fem pensionskasser, skal I vide, at I fremover overvejende skal have ét fokus – og det er på kunderne."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier