EjendomsWatch

Bonava sælger boligprojekt til privat investor

I boligprojekt med 48 lejligheder i Glostrup er halvdelen nu solgt.

Foto: PR

Boligudvikleren Bonava har solgt 24 udlejningsboliger i boligprojektet Egehusene i Glostrup, oplyser Bonava.

Det svarer til halvdelen af boligerne i de i alt fire punkthuse, og salget sker mindre end seks måneder efter, at grunden på Stadionvej i Glostrup blev købt, fremgår det.

"En reduceret projektgennemløbstid og et styrket investorsalg er to af vores strategiske målsætninger, og med Egehusene opnår vi begge dele," fastslår Torben Modvig, adm. direktør i Bonava, i meddelelsen.

Egehusene er tegnet af Danielsen Architecture, og Bonava forventer at igangsætte byggeriet af alle fire punkthuse i år. De resterende 24 lejligheder sælges til private forbrugere, og hele projektet forventes at være klar til indflytning til vinteren 2018/2019, skriver Bonava.

Bonava på vej med 120 nye boliger i Høje Taastrup 

Bonava jagter nye investorer til boligprojekter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier