EjendomsWatch

Møbelproducent frasælger industriejendom med værdi på over 50 mio. kr.

Tvilum fortsætter frasalg efter udflytningen af produktion til Polen. Mægler har forud for salget fundet ny lejer til ejendommen.

Foto: PR

Møbelproducenten Tvilum sælger industriejendommen Mønstedsvej 8 i Silkeborg, skriver Colliers, der er mægler på handlen i en pressemeddelelse. Salgspris eller køber er ikke nævnt, men ejendommen havde sidste år en offentlig vurdering på 59,2 mio. kr.

"Silkeborg er kendt som Bilernes By, så meget passende rykker Eurowheels Danmark A/S ind i ejendommen på Mønstedsvej, hvor de får godt 30.000 kvm at gøre godt med," siger Hans Møller Hansen, erhvervsmægler hos Colliers i Vejle, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier