EjendomsWatch

Ejendomsinvestor vil betale lejere for at flytte

Ejer af Fredericia-boliger købt til spotpris er ivrig efter at optimere sin investering. Derfor tilbyder han omkostningsfri fraflytning og et kontant beløb til de nuværende lejere, der dog hellere vil blive boende.

Foto: Cowi/Geodatastyrelsen

Det er smartest at renovere mange boliger på én gang. Derfor har Morten Kollerup Nielsen, der er medejer af ejendomsselskabet Hokton, givet beboerne i 66 lejemål på Hyrdevej i Vejle et tilbud, skriver Fredericia Dagblad.

Tilbuddet lyder på, at lejerne kan få 20.000 kr. samt det depositum, der er indbetalt, i hånden, hvis de inden 25. august siger ja til at flytte fra deres bolig. Det er tænkt som en mulighed for lejerne, forklarer Morten Kollerup Nielsen.

"Der er især to årsager til det. Vi skal snart i gang med at renovere boligerne, og vi vil gerne renovere så meget som muligt. Hvis man går med et ønske om at flytte fra sin lejlighed, kan man få nogle penge med i posen. Desuden kan der måske være lejere, som har semi-vedligeholdt deres lejlighed, og som måske er bange for at flytte, hvis de risikerer en regning for istandsættelse. Hvis nogen tænker det, har de her muligheden for at komme videre og få deres depositum tilbage," siger han til Fredericia Dagblad.

Han understreger samtidig, at det er helt op til beboerne, om de vil flytte nu. Beboerrådet i ejendommene afviser i første omgang udspillet.

"Det er helt fair, hvis de nye ejere ønsker at renovere, men de skal acceptere, at jeg ikke ønsker at flytte nu," siger Luna Brandt, medlem af beboerrådet, til Fredericia Dagblad.

Fredericia Kommune solgte i 2015 de 66 lejemål på Hyrdevej til Vejle-baserede Hokton for 8 mio. kr. Administrator på porteføljen er Vestjysk Ejendomsadministration.

Pensionskasse sælger ældre boligejendomme i Horsens for trecifret millionbeløb

Google køber grunde i Fredericia til muligt datacenter

Udlejer magtesløs efter mordmistænkt lejer er stukket af

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier